Riktigt busjänta!!

Postat av Clara | 2011-07-29 @ 18:03:59 | | Kommentarer (4)

Hej. Har inte kommit igång med bloggningen än efter att jag kommit hem. Det har faktiskt vart riktigt skönt att slippa sitta vid datorn. Men jag ska väl ta tag i bloggandet nu..

Jag red Celine första gången igår då på två veckor och hon va seriöst helt cp. Haha, Förstår inte vad hon höll på med.. Försökte rida på åkern men det va så mycket hål i marken så det gick inte. Så då vände jag tillbaks och då börja hon strega och dampa. Så då gick jag in på en väg som heter "Saxen" , är inte så jätte lång men eftersom hon vilat så mycket kunde jag ju inte rida på som vanligt.. Dit gick bra men hemvägen va hemsk. Säger bara en sak, hon va mer i luften än på marken!

Sen idag så red jag lite dressyr på volten, en halv timme bara lite lätt liksom. Och hon gick rätt bra, rätt så stel och oriden kände jag. Sen när jag typ va klar kom linnea upp på volten med sin ponny och så skrittade vi lite tillsammans och pratade. Helt plötsligt fick hon värsta cpryckten och flyger rakt upp i luften och kastar sig åt sidan precis som om hon va rädd för något men det fanns inget att va rädd för. Och hon fortsatte hela tiden ända till jag kom ut på vägen ner mot vårt stall. CP!

Imorgon ska jag rida en lång vända så hon får galoppera av sig lite..


Kommentarer
Postat av: johanna

haha, precis sådär blir Tingis också om jag låter henne vila länge :P

2011-07-29 @ 20:50:39
URL: http://jojiiz.blogg.se/
Postat av: juliasivén

såå söt hon är din ponny! :)

2011-07-30 @ 10:37:50
URL: http://pponnybrudar.blogg.se/
Postat av: Linnea

Haha värsta rycket jue ;D Jag ska troligtvis åka med Clara till Sura ;) Men vi kan säkert åka nån gång till DIV 2 dressyrtävlingara ;)

2011-08-01 @ 20:48:40
URL: http://livmedponny.blogg.se/
Postat av: Emelie

söt-bilden :)

2011-08-02 @ 03:01:57
URL: http://skiitbra.blogg.se/
Namn:
VIP?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:


bloglovin