Inte mycket kvar!

Postat av Clara | 2011-05-31 @ 16:01:51 | Allmänt | Kommentarer (1)

Hola! - idag i skolan så var det chill, prata betyg.. tror jag inte har ett enda G, bara VG eller MVG. Super!! Och imorgon fortsätter vi med sovmorgon sen ska vi bara städa ur våra skåp och typ fortsätta prata betyg. För på våran skola så har man alltid OS sista veckan. Alla klasser är olika land (våran klass är Canada) och sen tävlar alla 7:or för sig, alla 8:or för sig och alla 9:or för sig, men alla göra samma grenar liksom.

Det är typ alla möjliga grenar, t ex extreme makeover och då ska man göra om två personer till något roligt och snyggast utklädning vinner, sen är de tårtbakning (snyggast tårta vinner), sumobrottning med sånahär roliga sumordräkter, simhopp (inte seriöst, typ magplask och så kan man vara utklädd om man vill), sen finns "så ska det låta" (ni vet programmet), sen har vi massa andra och några vanliga grejer som fotboll, vollyboll, kubb, fiske, basket.. Super kul! :D

Sen på torsdag kväll har vi avslutning !!!!! :D


bild från skolan igår :D söt..

Kommentarer
Postat av: Isabella Bergh

Lyxskola;oo

Vi måste gå i en vecka til och ha elevensdag och skoljoggen och jobba och samla in pengar till fattiga länder... Tror jag flyttar till dig;)

2011-05-31 @ 22:40:39
URL: http://cassechuck.blogg.se/
Namn:
VIP?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:


bloglovin