Panik!

Postat av Clara | 2015-03-31 @ 22:00:47 | Claras inlägg | Kommentarer (0)

Jag har ångest!!

Jag har beställt avslutningsklänningar redan nu, men problemet är att jag beställt 2 och kan inte bestämma mig för vilken jag gillar mest. 
Jag har inte provat de än, men jag ska när mamma kommer hem. 

Vilken av de gillar ni mest om ni bara tittar på de såhär? Behöver verkligen hjälp

Det var ett tag sen..

Postat av Clara | 2015-03-31 @ 19:50:28 | Claras inlägg | Kommentarer (0)Nu var det ett tag sedan jag skrev något på bloggen men just nu fick jag värsta rycket och bara bestämde mig för att lägga upp något snabbt och enkelt.

Under förra veckan hade jag verkligen otur så det bara skrek om det. Lyckades klämma tummen i bildörren, så jävla sämst! För att vara ärlig så har jag ingen aning om hur jag lyckades, men på något sätt så gjorde jag ju det. 
Den här veckan hoppas jag på bättre tider och mycket godis, eftersom att det är påsk i helgen! 

Om ni inte redan gör det så kan ni gå in på min Instagram och följa mig där för att se vad jag sysslar med när jag inte bloggar. Heter @claraivarssonnn där! 

Gårdagens ridpass

Postat av Clara | 2015-03-11 @ 08:30:33 | Träningar | Kommentarer (1)

I söndags så red jag för Jimmy, dressyrlagets "personliga tränare" kan man väl kalla honom, tillsammans med Tove, en tjej från laget. Det gick superbra om det inte hade varit för att hon är brunstig och kickar i galoppen. Då gav Jimmy mig lite tips som jag ska träna på framöver när hon är brunstig, vilket ledde till det jag gjorde igår.

Jag red i lilla ridhuset igår med Michelle. Hon lånade ridskolehästar Laura som hon har fått i uppgift att rida till då hon inte är sig själv längre. Vi var sammanlagt 5 personer i lilla vilket lede till att det var otroligt trångt, så jag kunde inte träna på Jimmys tips till 100% men jag gjorde det så gott jag kunde.

Jag ska träna på att få loss henne. Då ska jag helst rida på mittvolten, men eftersom att vi var så pass många så höll jag mig på C volten under övningen. Övningen går till så att jag ska verkligen få henne att flytta ut baken i volten, fast bara några steg, sedan belöna med att hon får räta ut sig igen. Under själva övningen så är det superviktigt att hålla halsen rak! Sen fortsätter jag med övningen några gången, byter varv, okej gör det i trav också.

Jag kommer att rida denna övning i en vecka nu så får vi se hur det går! 

Hur brukar ni göra för att få loss era hästar?
bloglovin