Film på mig och Celine

Postat av Clara | 2013-08-26 @ 16:26:12 | Filmer | Kommentarer (0)

Mela: Heej! Du borde lägga ut en video när du rider Celine :D 
Mvh Mela

Jag frågade Patricia om hon hade en video på mig och Celine så hon hittade en video från när jag red lektion för henne i början på sommarlovet, så här har ni :)
 
Ställ gärna frågor eller tipsa om saker ni vill se här på bloggen :)
 

Hej! Clara här ;)

Postat av Clara | 2013-08-25 @ 08:26:52 | Claras inlägg | Kommentarer (2)

Hejsan! Ja det är jag som är Clara och jag ska börja blogga lite smått här på ponnynceline! :)

Jag fick frågan igår om jag ville ta över bloggen och det Patricia sa även att ni skulle tycka det va jättekul så då tänkte jag, jo visst varför inte? ;)

Enligt kontraktet så äger inte jag Celine förrän den 1 september men eftersom att Patricia bröt foten i början på sommarlovet så började jag rida Celine ännu mer än vad jag gjorde innan vilket vart som en "träning" eller kanske mer som ett test (?) på att äga Celine så jag bestämde mig för att köpa henne för mina egna pengar.
Mamma och pappa skulle aldrig ha köpt henne åt mig så jag köpte henne för pengarna på mitt bankkonto ;)

Eftersom att jag är ny i bloggvärlden så undrar jag vad ni vill se här på bloggen. Kommentera om vad ni helst skulle vilja se och så kommer jag försöka blogga några gånger om dagen ;)

/Clara


Ny ägare, ny bloggare

Postat av Clara | 2013-08-24 @ 17:10:26 | Patricias inlägg | Kommentarer (0)

Hej kära gamla blogg och bloggläsare! Nu är det ju faktiskt så att Celine är såld. Men ingen hänger läpp för det. Självklart så är det tråkigt att behöva lämna iväg sin bästa vän. Men vem köpte Celine då? Jo, Clara som haft henne på foder det senaste året. Vilket betyder att Celine fortfarande står kvar i stallet och jag kommer kunna rida och hjälpa till ibland ändå. Men jag bloggar fortfarande på Zmurfs tillsammans med Sanna och Vendela.

Men eftersom bloggen heter Ponnynceline så tänkte jag att det skulle blir super om Clara tog över den här bloggen. Eftersom jag märkt att många undrar hur det går för Clara och Celine så tänkte jag att det skulle vara kul om ni kunde följa dom här. Så från och med nu tar Clara över min blogg. Jag kanske kommer hit och hälsar lite, hehe, det är min inloggning så ;-)

Men hur bra är inte det? Och visst kommer ni vara snälla ;-)Tack för stödet jag fått genom dessa år tillsammans med Celine. Men nu överlämnar jag min ponny och min blogg till Clara. Och jag tvivlar ingen en sekund på dom!

/Patricia
 
 
 


bloglovin