Stressad..

Postat av Clara | 2016-10-31 @ 16:03:38 | Claras inlägg | Kommentarer (0)

 
Hej allesammans!
 
Jag har märkt att det här med bloggandet inte riktigt går vägen. Jag är för tillfället super stressad och kommer nog vara tvungen att spendera hela lovet med att plugga. Dessutom mår jag skit så det gör inte saken bättre, hahah!
Jag tänkte kolla om någon av er har något tips på vad ni vill se på bloggen, då jag saknar motivation om vad jag ska skriva + eftersom att det inte är särkilt mycker som pågår i mitt liv för tillfället så känns det onödigt att skriva om absolut ingenting, om ni förstår hur jag tänker. 
Jag försöker komma på vad som kan vara intressant att läsa om och jag antar att majoriteten av er vill läsa om min och Celines utveckling tillsammans, typ "Dagens Ridpass" eller liknande men det kan inte vara det enda jag lägger upp, eller? 
 
Låt mig i alla fall veta vad ni vill läsa om så jag förhoppningsvis kan få igång bloggandet, haha!
Kram!♥ 
(Har dessutom inga nya bilder att lägga upp så ni får stå ut med gamla bilder haha!)

Vad har hänt?

Postat av Clara | 2016-10-18 @ 17:48:21 | Claras inlägg | Kommentarer (0)

 
Hej allesammans!
Jag är tillbaka och är förhoppningsvis här för att stanna ett tag.
 
Anledningen till att jag inte bloggat under senaste året är för att jag har helt tappat motivationen. Ska jag vara ärlig så försvann inte bara motivationen till bloggandet utan till det mesta, inklusive ridningen. Men jag är tillbaka, motiverad för att blogga och taggar tävling i dressyr den 22/10. 
 
Sedan jag bloggade sist har mycket hänt. Jag går idag andra året på samhällsprogrammet på Brinellskolan i Fagersta, med inrikting beteende. Skolan har varit tuff med mycket stress men nu börjar den lugna ner sig lite, får se hur länge det varar haha!
 
Vi har ganska många inlämmingar i skolan och jag klagar inte på det, utan det är bara det att allt kommer på en och samma gång. Därför har jag då varit stressad och kännt att tiden inte räckt till. 

Nu är jag förhoppningsvis tillbaka för ett tag men det kan hända att jag halkar lite efter i publiceringen, just bare with me!
 
bilden är från vår vinst i Arboga 11/9 i år

Ber om ursäkt!

Postat av Clara | 2016-10-15 @ 11:14:44 | Claras inlägg | Kommentarer (0)

Hej allihopa!

Jag vet att det är evigheter sen jag lade upp ett inlägg här och jag vill börja med att be om ursäkt.
Jag har inte haft någon motivation till att blogga och nu är känns det som att den vill komma till liv igen.

Jag och en kompis funderade på att skapa en gemensam blogg så jag håller på att jobbar på headern till den nu men det går åt skogen för att vara ärlig..

Jag tänkte börja här lite smått igen och sen får vi se om jag kommer blogga på den här samtidigt som den gemensamma när den kommer igång.
Nästa inlägg här blir i alla fall en uppdatering på vad som hänt sedan jag varit borta!


bloglovin