Resan till Spanien

Postat av Clara | 2015-06-29 @ 22:09:21 | Resemål | Kommentarer (0)

"Tan in progress"
Dagens frukost på flygplatsen
Bild från lördag kväll längs strandpromenaden 

Som jag skrev i mitt senaste inlägg så har jag nyss kommit hem från Spanien. 
Jag åkte dit förra måndagen och planet lyfte runt 6 på morgonen. Flygtiden tog ungefär 4 timmar så vi var framme i Almeria, Spanien mellan 10 och 11. 

Eftersom att vi inte kom fram till hotellet förrän vid lunch så spenderades den dagen med att bosätta sig i hotellrummet med min mamma och lillebror, bada i poolen och sola. 
Vi gjorde egentligen inte så mycket utan för det mesta så badade vi i antingen poolen eller i havet (vi bodde på ett hotell i Roquetas de Mar nära havet), solade eller spelade kort uppe på rummet. 

Varje frukost, lunch och middag åt vi inne på hotellets resturang utom den igår, då vi åt på en resturang någon kilometer från hotellet. Restaurangen var jättemysig och eftersom att det var ungefär 30 grader i går kväll så åt vi utomhus.Personalen var otroligt trevlig och en av "kyparna" bjöd oss på gratis citronsorbet och han hade en "surprise for the kids" som han valde att kalla det (notera att jag är 16 och inte brukar räknas som barn i sådana sammanhang), så han bjöd mig och min lillebror på 3 klubbor var!! (dafuq?) 

Tyvärr så åkte vi hem i morse då bussen mot flygplatsen gick från hotellet vid 8:35. Vi kom hem ganska sent faktiskt, var hemma strax efter 7. När vi kommit halvvägs hem så stannade vi för att äta middag på Pizza Hut i Västerås. Älskar deras pizzor!!! Det var verkligen det godaste jag ätit på länge. 

Jag hade verkligen jättetrevligt i Spanien och vi hade som svalast 24 grader på dagen, och det var första dagen. Idag, måndag, så blev det upp till 44 grader så jag är ganska glad att vi slapp den extrema värmeböljan som drabbar Spanien den här veckan. 

jag fick även en fråga om jag kunde berätta lite om vad som hänt i sommar, så jag kommer att göra ett sådant inlägg imorgon och även skriva om lite planer inför resten av sommaren!

Kommentarer
Namn:
VIP?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:


bloglovin